elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dos treballadors ferits en accidents laborals a Castelló

Dos treballadors ferits en accidents laborals a Castelló
  • Els homes han caigut des de diversos metres d'altura a Onda i l'Alcora

Els serveis mèdics d'emergència han assistit a dos treballadors per sengles accidents laborals a la província de Castelló. Tots dos han sigut per caigudes des d'altura en fàbriques d'Onday l'Alcora.

Segons han informat des d'Emergències, a les 11.45 hores s'ha produït un accident laboral a l'Alcora, on un treballador ha caigut de la coberta d'una empresa, a uns sis metres d'altura.

Fins al lloc s'ha desplaçat una unitat del SAMU, que ha assistit a l'operari, de 22 anys, per politraumatisme. Posteriorment, el ferit ha sigut evacuat a l'hospital General Universitari de Castelló, en l'ambulància de suport vital avançat.

Una hora després del primer avís, a les 12.45 hores, s'alertava de nou a Emergències d'un altre accident laboral, en aquest cas a Onda, on un operari ha caigut de la teulada d'una empresa, d'entre uns dos i tres metres d'altura.

S'ha mobilitzat una unitat de SVB amb metge d'Atenció Primària i els serveis mèdics han atès a l'home per policontusiones. Després de l'assistència, el treballador, de 48 anys, ha sigut traslladat a l'hospital La Plana de Vila-real, en l'ambulància de suport vital bàsic.

A més, un tercer home ha caigut d'una teulada que estava reparant a Canet lo Roig. Ha succeït sobre les 10.30 hores, quan s'ha alertat que un home havia caigut per un forat de la teulada de la seua masia, mentre l'arreglava.

El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU, l'helicòpter medicalitzat amb base en la província i una unitat de Suport Vital Bàsic. Els serveis mèdics han estabilitzat a l'home, de 70 anys, després de diverses maniobres i posteriorment ha sigut evacuat per politraumatisme a l'hospital General Universitari de Castelló, en la SAMU aèria.

Pujar