elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca ultima la II Fira Citrícola del proper 9 de desembre

Torreblanca ultima la II Fira Citrícola del proper 9 de desembre
  MÉS FOTOS
  Torreblanca ultima la II Fira Citrícola del proper 9 de desembre - (foto 2)

  Torreblanca celebrarà la II Fira Citrícola el proper 9 de desembre, esdeveniment que pretén posar en valor el producte agrícola local i que aquest any es dedicarà a la taronja i la carxofa.

  La Plaça Major serà l'escenari d'aquesta mostra, la qual reunirà a prop de 20 expositors que oferiran cítrics i carxofes i productes derivats. Amb l'objectiu de donar a conèixer aquestos productes autòctons, es repartirà suc de taronja i s'instal·laran barbacoes per al rostit de carxofes.

  La Ruta de la Tapa és un altre dels atractius de la fira, que comptarà amb la participació d'11 bars i restaurants locals, els quals oferiran tapes de taronja i carxofa a 2'50 € amb beguda inclosa durant el divendres 8 de desembre. A més, també s'han organitzat Jornades Gastronòmiques en les quals 3 restaurants prepararan menús amb aquestos dos productes.

  Xerrades, show cooking i una programació dirigida al públic infantil consistent en tallers i jocs tradicionals són unes altres de les propostes incloses en la fira.

  El regidor d'Agricultura, Carlos Garcia, ha explicat que 'creiem en les possibilitats d'aquesta fira per posar en valor el producte local i convertir-lo en un reclam. Aquesta és una més de les iniciatives que estem impulsant per donar a conèixer els nostres productes autòctons, amb la qual hem aconseguit implicar a associacions, productors, sector hostaler i comercial en aquest mateix objectiu'.

  Pujar