elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca tanca les activitats mediambientals d'estiu amb un taller de tortugues invasores

  La Regidoria de Medi Ambient de Torreblanca ha programat un taller de tortugues invasores per a aquest diumenge 27 d'agost, activitat que tanca les activitats mediambientals desenvolupades durant aquest estiu.

  L'Espai Natura de Torrenostra ha acollit gran part d'aquestes 11 propostes gratuïtes orientades a la conscienciació i formació mediambiental, que han omplit inscripcions i que enguany han atret a un gran nombre de turistes.

  Tallers de construcció de caixes niu o de refugis per a rates pinyades, xarrades i albiraments, un curs de monitor de rutes verdes o una jornada de recollida de residus en la platja són algunes de les activitats dutes a terme.

  Aquest tipus de tallers, que s'incrementen en el període estival, es realitzen durant tot l'any i pretenen difondre el valor paisatgístic i la diversitat d'aus que habiten en el parc natural del Prat, a més de conscienciar sobre la necessitat de cuidar el nostre entorn.

  El regidor de Medi Ambient, Carlos Garcia, ha assenyalat que "les activitats mediambientals oferides durant l'estiu han sigut un èxit. A més, aquest hem observat que s'ha incrementat considerablement el nombre de turistes que han assistit a aquestos tallers, la qual cosa ens anima a seguir treballant en aquesta línia".

  Pujar