1 de desembre de 2020 1/12/20

El PP de Torreblanca presenta una candidatura marcada per la ‘il·lusió i la responsabilitat’

El PP de Torreblanca presenta una candidatura marcada per la ‘il·lusió i la responsabilitat’ - (foto 1)

  “Ací us presente una candidatura feta per i per a Torreblanca. Marcada per la il·lusió i la passió pel nostre municipi; pel compromís i la responsabilitat que mereixen els torreblanquinos i, sobretot, composta per veïns que volen aportar el seu talent, treball i sacrifici en benefici del que més volen: Torreblanca”. Amb aquestes paraules la candidata del Partit Popular a l'alcaldia, María Ferrando ha presentat la candidatura local mitjançant la qual ambiciona “continuar sent l'opció majoritària dels veïns i, a més, recuperar l'Ajuntament per a ells”.

  Davant més d'un centenar d'assistents que han volgut omplir la Biblioteca Nova en un acte de presentació de candidatura que ha comptat amb el president del PPCS i número 1 als Corts per Castelló, Miguel Barrachina, Ferrando ha desgranat un projecte “ambiciós i integrador en el qual van a tenir cabuda totes les demandes i reivindicacions de tots els nostres veïns i que conjuga a la perfecció la renovació de la joventut i l'experiència”.

  “Volem que Torreblanca siga el que vulguen els seus veïns. Així ha sigut sempre amb governs del PP i ara, després de quatre anys de PSOE, Compromís i ExCiutadans en els quals han estat més preocupats d'interessos partidistes que de treballar pels torreblanquinos, ha arribat el moment en el qual l'Ajuntament de Torreblanca torne a anar de la mà dels seus veïns”, ha incidit l'alcaldable popular.

  I és que, tal com ha remarcat Ferrando, “tan sols tots junts podrem dissenyar les millors solucions per al nostre poble. Apostant pel teixit econòmic i associatiu local, pels nostres recursos naturals i per potenciar el nostre litoral; en el Partit Popular ens creiem Torreblanca i treballarem de forma incansable per ella”.

  Lista candidatura:

  1.- María Ferrando

  2.- Tania Agut

  3.- Antonio Martínez

  4.- Juana Mansilla

  5.- Pablo Méndez.

  6.- Marta Llopis

  7.- Juan José Montañés

  8.- Juan Diego Sanz

  9.- Saray Domingo

  10.- Cristian Garcés

  11.- Claudia Calin

  12.- Sara Belles

  13.- José Luis Calleja

  Pujar