elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca intensifica el control dels mosquits a través d'actuacions en les basses

    La Regidoria de Medi Ambient de Torreblanca està treballant en un projecte de control i localització de basses amb l'objectiu d'intensificar el control dels mosquits en determinades zones, actuació que s'afegeix als tractaments setmanals que se segueixen realitzant per terra i a la fumigació aèria efectuada al Prat aquest estiu.

    Es tracta d'un treball de camp que permetrà situar cadascuna d'aquestes basses i que consisteix en la comprovació in situ i l'anàlisi aquestos possibles focus de reproducció.

    Després d'aquest estudi de situació, la Regidoria de MediAambient té previst convocar una reunió amb els propietaris de les basses per consensuar una solució depenent de les característiques i necessitats de cadascun d'aquestos punts.

    El regidor de Medi Ambient, Carlos García, ha explicat que "els diferents tractaments realitzats en embornals i al Prat han aconseguit resultats molt satisfactoris, però de cara a episodis de pluges hem de romandre molt atents i buscar solucions en els focus de cria detectats en les basses privades".

    Pujar