elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca experimenta un descens considerable de les queixes relatives als mosquits

    La Regidoria de Medi Ambient ha detectat un descens considerable de les queixes ciutadanes relatives als mosquits en les últimes setmanes, període en el qual aquestes s'han reduït pràcticament a zero.

    Segons aquesta primera estimació, la fumigació aèria aplicada al Prat Cabanes-Torreblanca a mitjan mes, que se s'afegeix als tractaments aplicats des de terra setmanalment, ha aconseguit reduir la presència d'aquest insecte.

    A més de realitzar diferents campanyes de conscienciació a través de fullets informatius, tallers o WhatsApp, des de la Regidoria de Medi Ambient s'atenen setmanalment les peticions dels veïns i veïnes amb l'objectiu de minimitzar les possibles molèsties.

    El regidor de Medi Ambient, Carlos Garcia, ha assenyalat que "actualment les queixes són pràcticament inexistents, la qual cosa confirma que les fumigacions destinades a combatre els mosquits han sigut efectives. Anem a seguir molt pendents de les peticions dels veïns i veïnes i fent controls periòdicament. Esperem que aquesta tendència es mantinga".

    Pujar