elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca combina fogueres i música en directe en la nit de Sant Joan

  La Regidoria de Turisme ha organitzat per a la nit de Sant Joan una programació que combina els rituals propis en la platja i la música en directe amb la cercavila del grup local Batucaina i el concert de Los Simples.

  El programa d'actes s'iniciarà a les 20 hores amb la desfilada de Batucaina a càrrec del Grup de Dolçainers El Senill per la zona marítima, després de la qual es començarà amb els preparatius de les fogueres i el sopar en els carrers. Paral·lelament, s'ha previst també la pujada de les 2 banderes blaves i les 2 Q de Qualitat, entre les quals destaca la nova Q de qualitat concedida a la platja nord enguany.

  La nit continuarà amb el concert de Los Simples a partir de les 00:30 hores, l'entrada al qual és gratuïta.

  Amb l'objectiu de garantir la seguretat i la normalitat d'aquest esdeveniment, la Policia Local ha reforçat la vigilància, a més de tancar al trànsit la primera línia de platja per a evitar el pas dels vehicles.

  Carlos Garcia, regidor de Turisme, ha assenyalat que "els actes musicals són un dels ingredients principals del programa que hem preparat per a Sant Joan, de manera que esperem que veïns i visitants gaudeixquen d'aquesta nit en la platja, i que fem tots un esforç per mantindre-la neta".

  Pujar