elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca celebra les festes de la Mare de Déu del Carme aquest cap de setmana

  Torreblanca celebrarà les festes de la Mare de Déu del Carme aquest cap de setmana amb una programació d'actes en honor a la patrona dels mariners que tindrà lloc en la zona marítima del 14 al 16 de juliol.

  Les festes s'iniciaran aquest divendres amb una programació musical dirigida a tots els públics. El concert de les bandes de música de Torreblanca y Catí en els Jardins de Cabrera obrirà els festejos a les 22:30 hores. Seguidament, la música es traslladarà als Jardins de Igoa en la primera edició del Festival de Música d'Autor "Els Sons de Igoa", el cartell del qual inclou els concerts de Josu Bergara i Marcel Pich.

  En la jornada de dissabte el concurs de pesca reunirà a més de 50 embarcacions en la platja de Torrenostra, on es dispararà un castell de focs artificials a mitjanit, després del qual s'iniciarà el concert de Sara Ledesma.

  El diumenge 16 tindrà lloc la processó de la Mare de Déu del Carme des de l'embarcador fins l'església, un dels principals actes d'aquestes festes. A continuació, els balls populars de l'Associació l'Aljub tancarà els festejos.

  El regidor de Participació Ciutadana, Josep Garcia, ha assenyalat que "les festes de la Mare de Déu del Carme en el nucli marítim son un espai per a la participació i un aparador turístic més de la platja de Torrenostra. Esperem que tant veïns com visitants gaudeixquen de la programació que hem preparat".

  Pujar