20 de setembre de 2020 20/9/20

Tempestes. El pitjor s'espera aquesta vesprada a Castelló

Tempestes. El pitjor s'espera aquesta vesprada a Castelló - (foto 1)

    L'Agència Estatal de Meteorologia ha activat el nivell taronja per tempestes per a aquesta vesprada a Castelló. S'espera que les fortes pluges que s'inicien a Terol aconseguisquen les comarques de l'interior de Castelló i amb menys intensitat altres zones, podent aconseguir la costa, segons ha informat Aemet.

    Així, des de primera hora de la vesprada hi ha molta nuvolositat encara que sense pluja significativa. Segons el pronòstic això canviarà en les pròximes hores i es tornaran a formar tempestes a l'interior de la província, que seran especialment intenses a les comarques no costaneres.

    En concret, les pluges poden deixar fins a 30 litres per metre quadrat en una hora, amb ratxes de vent “molt forts” de més de 70 a 80 quilòmetres per hora, amb possibilitat d'anar acompanyades de calamarsa.

    Alacant i València també estan en avís groc per pluges i tempestes que poden arribar a acumular fins a 20 litres a l'interior i litorals nord i sud. L'avís estarà actiu fins a la mitjanit pels mateixos fenòmens tempestuosos.

    Pujar