elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sierra Engarcerán converteix la naturalesa en oportunitat per a l'interior amb Sernatura

Sierra Engarcerán converteix la naturalesa en oportunitat per a l'interior amb Sernatura
  • L'alcalde, Juan Carlos Mateu, inaugura la XII Fira d'Esport i Turisme de Muntanya amb l'objectiu de “posar en valor les fortaleses d'una població que té molt futur”

  • La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, afirma que l'esdeveniment és una mostra del potencial de la província. “Som un territori únic i el nostre interior un privilegi”

MÉS FOTOS
Sierra Engarcerán converteix la naturalesa en oportunitat per a l'interior amb Sernatura - (foto 2)
Sierra Engarcerán converteix la naturalesa en oportunitat per a l'interior amb Sernatura - (foto 3)
Sierra Engarcerán converteix la naturalesa en oportunitat per a l'interior amb Sernatura - (foto 4)

Sierra Engarcerán ha inaugurat hui la XII Fira d'Esport i Turisme de Muntanya amb l'objectiu de “posar en valor les fortaleses d'una població que té molt futur per davant”. Així ho ha defensat l'alcalde de la localitat, Juan Carlos Mateu, qui ha convidat a “conéixer al detall una cita, Sernatura, que pretén donar a conéixer el privilegi de residir en aquest poble. Muntanya, paratges incomparables, oci per als més xicotets i esport com a emblema”.

L'alcalde ha estat acompanyat en la inauguració per la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, qui no ha volgut perdre's aquest esdeveniment que demostra “el potencial de la província”. Tal com ha relatat Barrachina, “som un territori únic i el nostre interior és un privilegi”.

I per a la líder provincial del PPCS, “aquesta fira és un model de dinamització de l'interior, de posada en valor de les fortaleses d'un xicotet poble que té un patrimoni natural incalculable que és garantia d'oportunitats enfront de la despoblació”. “I les polítiques útils del PP estan amb Sierra Engarcerán i amb tots els pobles que amb pocs recursos fan molt. Perquè aquesta província té molt a oferir si apliquem les polítiques serioses, responsables i assenyades que fomenten el desenvolupament i generen oportunitats. En el PP estem preparats per a aconseguir-lo”, ha conclòs la presidenta provincial del PPCS.

Pujar