17 de novembre de 2019 17/11/19

Cap de setmana espectacular a Traiguera i Xert amb el Trofeu Diputació de Castelló de Frares

Cap de setmana espectacular a Traiguera i Xert amb el Trofeu Diputació de Castelló de Frares - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cap de setmana espectacular a Traiguera i Xert amb el Trofeu Diputació de Castelló de Frares - (foto 2)
  Cap de setmana espectacular a Traiguera i Xert amb el Trofeu Diputació de Castelló de Frares - (foto 3)

  El segon gran cap de setmana del III Campionat Autonòmic de Frares – Trofeu Diputació de Castelló es celebra aquest cap de setmana a les localitats de Traiguera i Xert. En aquesta ocasió tindran lloc les categories de tecnificació (CESPIVA), federades i les recreatives.

  Els alumnes de tecnificació (CESPIVA) de la Federació de Pilota Valenciana de les escoles de Massalfassar, Montcada, La Llosa de Ranes i Piles participaran el divendres en aquesta competició. 30 alumnes d’aquest programa acudiran fins aquestes localitats per vore qui es proclama campió de la modalitat. Serà la primera vegada que aquestos formen part del torneig, el que mostra el seu creixement.

  Les categories federades tindran lloc el dissabte, la 2ª categoria es jugarà pel matí a la localitat de Traiguera, 3ª també serà de matí a la localitat de Xert, els veterans competiran per la vesprada a Xert també, mentre que la 1ª categoria es disputarà per la vesprada a Traiguera.

  En 1ª categoria podrem gaudir de grans jugadors que aplegaran fins al Baix Maestrat per intentar proclamar-se campions. Estos equips seran: CPV Onda A (Diego López, Carlos Costa i Pedro López), CPV Onda B (Paco Castillo i Gaizka Iruretagoinea), CPV Castellonense (Ricard Sentandreu i Guillem Sentandreu), CPV Castelló A (Pablo Linares i Alejandro Paterna), Castelló B (Jose Senar i Ivan Peña), Castelló C (Vicent Arnau i Pascual Balaguer), CPV Museros (Adrian Celda, Enrique Ruiz i Adrian Celda), CPV Pelayo A (Pedro López Ronda, Pablo Berassaluze i Victor Serrano) i CPV Pelayo B (Pedro Ruiz, Enric Canet i Jose Agusti Marti).

  Finalment el diumenge pel matí es disputaran les categories recreatives disputant-se partides tant a Xert com Traiguera.

  Les finals de cada una de les categories es farà a continuació de les rondes prèvies. Es a dir a final de matí o al final de la vesprada.

  En aquesta edició podrem gaudir de la participació de jugadors de diversos clubs com son: CPV Castelló, CPV El Puig, CPV Valldigna, CPV Ribera Alta, CPV Tirig, CPV Cheste, CPV Socarrades, CPV Vistabella, CPV Useres, CPV Almassora, CPV Onda, CPV Xúquer-Sueca, CPV Ribarroja, CPV Castellonense, CPV Museros, CPV Pelayo, CPV Ontinyent, CPV Godelleta, CPV Almussafes, CPV Benicarló, CPV Borriol i CPV Alqueria. 

  ocultar
  Cap de setmana espectacular a Traiguera i Xert amb el Trofeu Diputació de Castelló de Frares
  Pujar