3 de desembre de 2020 3/12/20

El Servei d’Esports de l’UJI obri la inscripció per participar en el CADU de la 39a Marató València Trinidad Alfonso EDP en representació de la Universitat

    El pròxim 1 de desembre de 2019 es realitzarà el CADU de Marató en la 39a Marató València Trinidad Alfonso EDP en la ciutat de València. Aquesta prova va rebre en 2016 la condecoració de Road Race Gold Label de la IAAF i es va confirmar com una de les millors proves en la distància dels 42.195 metres del món, sent la primera marató espanyola a fer-ho.

    En el CADU de Marató podran participar estudiantat, PAS i PDI. Cada universitat podrà estar representada per un equip de vuit corredors i corredores com a màxim. La inscripció es pot realitzar en les oficines del Servei d'Esports de l'UJI fins al 27 de novembre de 2019. Totes aquelles persones que s'hi inscriguen caldrà que acrediten la marca personal, ja que per raons organitzatives i de seguretat hi haurà boxes d'eixida segons la marca prevista pel participant en la seua fitxa d'inscripció.

    L'organització ha previst vuit boxes d'eixida segons la marca acreditada. El temps màxim de finalització de la carrera serà 5 hores i 30 minuts. Tot corredor o corredora que en el quilòmetre 25 passe després de les 12.30 hores haurà de lliurar el seu dorsal i abandonar la prova. L'organització lliurarà trofeu als tres primers classificats i classificades en el Campionat Autonòmic Universitari Homes i Dones, a més de medalla commemorativa a tots els que finalitzen la prova.

    L'eixida de la Marató València Trinidad Alfonso EDP té previst realitzar quatre o més tandes a fi de millorar la comoditat i seguretat de tots els corredors i corredores. La primera eixida serà a les 8.30 hores: partiran tots els atletes acreditats fins a 3 h 30 min 59 seg, d'acord amb l'ordre previ establert en els fulls d'inscripció. A les 8.40 hores eixiran tots els atletes participants que s'han inscrit amb temps entre 3 h 31 min i 3 h 45 min i 59 seg. Posteriorment, a les 8.50 hores eixiran tots els atletes participants que s'han inscrit amb temps entre 3 h 46 min i, finalment, a les 9.00 hores, la resta de participants.

    Pujar