24 d’octubre de 2020 24/10/20

Sant Mateu inicia aquest dissabte les Festes Patronals

Sant Mateu inicia aquest dissabte les Festes Patronals - (foto 1)

  El diumenge 20, dia de Sant Clement, es celebra pel matí una missa solemne concelebrada amb l'assistència de les Regines, Corts d'Honor i autoritats. Aquest mateix dia per la tarde es celebra el multitudinari Ball Pla infantil, i per la nit el Ball Pla de Fadrins.

  Durant tota la semana s'ha organitzat un extens programa d'activitats i actes per a tots els públics, en els que grans i menuts podran disfrutar d'aquesta setmana gran.

  1

  Les jornades taurines comencen el dimecres dia 23 amb la celebració del "Dia de la Dona", en el que es realitza un dinar de germanor y després a la Plaça es solten dos vaquetes per a les dones atrevides.

  Altres esdeveniments taurins a destacar són el concurs-exhibició de retalladors amb caps braus de la ramaderia Rafael Alarcón de Zaragoza, el dijous dia 24, y el desencaixonament del bou cerril Lazarillo el dissabte dia 26.

  L'últim cap de setmana conclou amb la "Nit de tota la nit", en la que després de la revetlla a la Plaça Major es realitza una prova de vaquetes, i amb l'actuació del showman Eugeni Alemany, el diumenge 27 per la nit.

  Pujar