8 de març de 2021 8/3/21

Sánchez xifra en més de 400.000 euros els danys provocats per les pluges

Sánchez xifra en més de 400.000 euros els danys provocats per les pluges - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Sánchez xifra en més de 400.000 euros els danys provocats per les pluges - (foto 2)
  Sánchez xifra en més de 400.000 euros els danys provocats per les pluges - (foto 3)
  Sánchez xifra en més de 400.000 euros els danys provocats per les pluges - (foto 4)

  L'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, ha xifrat en més de 400.000 euros els danys causats en la localitat per efecte de l'episodi de pluges torrencials del mes passat. Pràcticament tots els vials que comuniquen amb el municipi van quedar afectats, circumstància que va obligar a tallar el tràfic en diversos punts perquè la força de l'aigua va arrossegar part de la capa asfàltica i va deixar els camins impracticables per foradades. "Des del primer moment, els operaris de la brigada municipal i voluntaris van treballar contrarellotge per a restablir la normalitat i, l'endemà, amb l'ajuda del Consorci de Bombers que es va desplaçar fins a Sant Jordi amb la maquinària necessària per a acabar d'adequar tots els vials".

  Així, amb recursos propis i el suport de logístic de l'administració provincial, van condicionar els vials en un temps rècord, "es va prioritzar l'actuació en les zones més deteriorades, com el barranc de Surrach i la carretera a Panoràmica, perquè la gravetat dels danys va ser tal que va caldre tallar els accessos".

  Encara a dia d'avui, la brigada d'obres està duent a terme l'adequació de camins, "el gruix dels treballs, les actuacions més urgents, es van realitzar durant els dos dies que van seguir a les pluges torrencials; però actualment continuen les obres perquè portarà temps deixar els vials en l'estat que estaven abans", ha assegurat l'alcalde, alhora que va explicar que "el consistori ha fet un esforç econòmic important per a solucionar el problema i ja hem sol·licitat les ajudes necessàries a les administracions superiors".

  Pujar