25 de setembre de 2020 25/9/20

Sales reivindica l’orgull de Castelló enfront a un PSOE "que la humilia amb conductes indecents”

Sales reivindica l’orgull de Castelló enfront a un PSOE "que la humilia amb conductes indecents” - (foto 1)

    El portaveu del Partit Popular en la Diputació de Castelló, Vicent Sales, ha reivindicat l'orgull de la província enfront de “conductes indecents” del PSOE que han provocat que Castelló siga humiliada. “Durant anys hem estat treballant en la Diputació per a recuperar el sentiment d'identitat i orgull a aquesta província. Perquè Castelló és una terra d'oportunitats única que mereix que la seguim posant en valor, no que la maltractem a la primera oportunitat”.

    En aquest sentit, les declaracions que han portat al diputat socialista Manel Martínez a dimitir aquesta setmana “són un exemple del que mai hauria d'ocórrer en política”. “Qualificar de negociació política el que en realitat són coaccions i amenaces no pot ser un exemple a seguir”. Perquè, tal com declara Sales, “a les institucions públiques es ve a servir, no a servir-se”.

    Per a portaveu del PP, la Diputació Provincial de Castelló, com a ajuntament d'ajuntaments, mereix preservar l'honorabilitat d'una institució que és la casa de tots. “És lamentable que els focus de tota Espanya hagen tornat a fixar-se en la província per a humiliar-la. Perquè és vergonyós que hàgem de ser notícia per aquest tipus d'actuacions indignes que provoquen la desconfiança absoluta dels ciutadans cap als polítics”.

    En opinió del portaveu del PP en la Diputació, “al Partit Popular ho trobaran per a treballar, per a sacrificar-nos per garantir inversions en la nostra província i no per a retallar serveis, per a assegurar infraestructures que milloren la qualitat de vida i prestacions que asseguren benestar. Perquè si hem fet un pas en política no és per a ocupar alcaldies a canvi de la compra de voluntats, és per a assumir els resultats democràtics i treballar, des del govern o l'oposició, per l'única cosa que importa: Castelló”.

    Pujar