1 de desembre de 2020 1/12/20

Sales: "Els jutges estan retornant la política als parlaments, d'on mai va haver d'eixir"

Sales: "Els jutges estan retornant la política als parlaments, d'on mai va haver d'eixir" - (foto 1)
  • Clavell, Sales, Marqués y Rubio reclamen a PSOE, Compromís i Podem que deixen d'intentar guanyar en els jutjats el que van perdre en les urnes

  • Els dirigents del PP s'han reunit després de tombar els jutjats les denúncies presentades pels partits de l'oposició contra ells

"Els jutges estan retornant la política a les seus parlamentàries, d'on mai va deure eixir". Així ho ha explicat el vicesecretari d'Idees, Principis i Valors del PPCS, Vicent Sales, qui s'ha reunit amb els seus companys de files que han sigut perseguits per denúncies de l'esquerra, totes arxivades pels jutges per improcedents tot just començar.

Sales ha compartit experiències amb els seus companys, com el diputat nacional, Óscar Clavell, al que aquesta mateixa setmana Suprem ha eximit de la denúncia que interpuseron PSOE i Esquerra Unida en La Vall d'Uixó enlletgint a l'esquerra que porte per la via penal el que són qüestions administratives. També ha participat Luis Rubio, diputat i alcalde de Villahermosa, qui va patir una denúncia de Podem per impulsar mesures per a millorar les oportunitats laborals en la seua comarca, i Susana Marquès, alcaldessa de Benicàssim, qui porta anys assetjada per Compromís de forma falsa i reiterada, i a la qual els tribunals estan donant la raó enfront de l'esquerra nacionalista.

Sales ha explicat que "les denúncies polítiques acaben on s'acaba la política" i ha assenyalat que la Justícia "no ha d'usar-se com un tauler de joc de l'esquerra populista". De fet, el dirigent del PP ha reclamat a PSOE, Compromís i Podem que deixen d'intentar guanyar en els jutjats el que van perdre en les urnes.

Cal assenyalar que aquesta mateixa setmana la Justícia ha arxivat en temps record per ser "infumable" una denúncia promoguda per la consellera Carmen Montón contra Vicent Sales. El dirigent del PP ha advertit que "ja està bé de persecucions" ja que "desde el PP de Castelló, la línia de Javier Moliner és clara i contundent: tolerància zero a tot el que tinga a veure amb la corrupció i amb el que està mal fet". Sales recorda que el president del PP ha actuat de forma inflexible amb aquest tipus de casos "peròo ja està bé d'acusacions falses de l'esquerra populista per a intentar criminalitzar la vida pública i la gestió".

Els quatre dirigents populars han intercanviat experiències i s'han compromès, més que mai, a seguir impulsant l'eficàcia en la gestió i l'ètica en la presa de decisions polítiques. Clavell ha manifestat que "després d'un linxament de l'esquerra, seguisc a l'espera que algú dels quals m'han acusat i assetjat, fins i tot a nivell nacional, demanen disculpes públiques i personals". El diputat nacional recorda que ha explicat en tot moment amb el suport del PP en la província, a nivell regional i nacional.

Una opinió compartida pel diputat provincial i alcalde de Villaremosa, Luis Rubio, qui ha hagut de suportar les acusacions de Podem en diferents ocasions en l'últim any, totes tan infundades com rebutjades per la Justícia. El primer edil assenyala que "la gestió pública està per a millorar la vida dels altres, per a resoldre problemes i, per descomptat, qualsevol que cometa un delicte ha de pagar-ho amb escreix, però és molt injust haver de suportar denúncies falses perquè els que no convencen als castellonencs amb un projecte tinguen ressò mediàtic".

Finalment, l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès, adverteix que, "ademés, ningú pot oblidar la part personal ,ja que tots tenim família i amics que han de patir també el linxament que impliquen les denúncies falses de l'esquerra".

Pujar