elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El retrat de l'expresident José Martí ja penja a la Sala de Comissions de la Diputació de Castelló

El retrat de l'expresident José Martí ja penja a la Sala de Comissions de la Diputació de Castelló
  • La presidenta Marta Barrachina rep al seu predecessor per a penjar el quadre que ja compartix espai amb els retrats dels qui han sigut els màxims representants de la institució al llarg dels seus 202 anys d'història

La Sala de Comissions del Palau Provincial de la Diputació de Castelló ja acull la foto de l'expresident, José Martí (2019-2023), compartint així espai amb els retrats dels qui han sigut els màxims representants de la institució provincial al llarg dels seus 202 anys d'història.

La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, ha rebut a José Martí per a procedir a l'acte en el qual s'ha descobert el retrat fotogràfic, autoria de Javier Vilar.

De manera prèvia, la dirigent provincial ha mantingut una trobada amb el seu predecessor i han pogut compartir impressions quant a la gestió en la institució provincial, anècdotes i, com ha expressat Marta Barrachina, “compartim la importància del diàleg polític a l'hora de treballar per la nostra província, per millorar la qualitat dels seus veïns i veïnes i fer de la Diputació una administració útil i pròxima”.

Agraïment dels socialistes

L'acte que ha comptat amb la presència dels diputats provincials ha servit per a agrair a Martí el seu treball durant el mandat 2019-2023.El secretari general del PSPV de Castelló, Samuel Falomir, ha destacat la importància del diàleg i el consens polític en la gestió de Martí. “Els projectes que demanda la societat requerixen que la política estiga a l'altura de les circumstàncies, i això és una cosa que José Martí ha representat molt bé”.

Falomir ha destacat que Martí va saber posar a la Diputació en el lloc que es mereixia. El socialista ha posat en valor la gestió de l'anterior corporació provincial “per creure a la província i ser palanca de canvi social, de transformació i de progrés inclusiu”.

Pujar