25 de febrer de 2020 25/2/20

El PP reivindica desbloquejar l'autovia de l'interior davant el col·lapse de l'AP7 a Castelló

El PP reivindica desbloquejar l'autovia de l'interior davant el col·lapse de l'AP7 a Castelló - (foto 1)
  • Barrachina: “Sempre que governa el PSOE, la província de Castelló és la que més perjudicada ix”

El Partit Popular ha reclamat hui al Govern central que desbloquege d'una vegada les obres de l'autovia de l'interior, l'A7, davant el col·lapse de l'autopista AP7 una vegada s'ha liberalitzat.

Tal com ha explicat el president del PP de Castelló, Miguel Barrachina, “l'autovia de l'interior ha sigut executada per governs del Partit Popular i els tres últims trams, que van des de La Jana fins a Tarragona, estaven ja pressupostats pel Govern de Mariano Rajay”. De fet, hi havia un pressupost de 434 milions d'euros per a culminar aquesta autovia que anava a ser un complement a l'AP7 quan es liberarizara.

El PP, tal com va anunciar Rajoy i Ana Pastor, llavors ministra de Foment, anava a culminar aquesta obra alhora que es liberalitzava l'autopista per decisió del Govern popular. En canvi, “l'arribada del PSOE al Govern va fer que es bloquejaren les obres de l'autovia, la qual cosa fa que el trànsit es desvie tot per la recentment liberalitzada Autopista”.

El president dels populars ha lamentat que “sempre que governa el PSOE, a la província de Castelló li vénen mal donades” i ha explicat que “renunciar a un projecte com l'autovia de l'interior és anar en contra de les oportunitats i el futur de Castelló”.

No en va, l'A7 serveix per a connectar l'interior i crear oportunitats “ja que és una via de vida per a Castelló” que el PSOE ha decidit amputar.

 

Pujar