24 de novembre de 2020 24/11/20

La regina i dames de les Coves de Vinromà reparteixen el programa de les festes patronals

La regina i dames de les Coves de Vinromà reparteixen el programa de les festes patronals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La regina i dames de les Coves de Vinromà reparteixen el programa de les festes patronals - (foto 2)

  La regina i dames de les festes de les Coves de Vinromà han repartit el programa de les festes patronals als veïns que s'han acostat a les portes de l'Ajuntament, els qui han rebut la programació de mà de les noves representants Amaia Meseguer, Arianna Barreda, Laura Betoret i Maria Ripollés, que els han lliurat el programa en dos formats i els treballs del Certamen Literari Ramon Ràmia.

  Les Coves de Vinromà celebrarà les festes patronals en honor a la Verge de l'Assumpció i Sant Roc del 14 al 23 d'agost, setmana en la qual veïns i visitants podran gaudir d'una àmplia programació amb activitats per a tots els públics.

  El programa d'aquest any inclou prop de 70 actes i combina propostes tradicionals amb altres més noves com el Tribut a Nino Bravo, un espectacle pirotècnic en la jornada inaugural o una nit dedicada al rock amb l'actuació dels grups Los Simples i Big Rock Experience. La desfilada de carrosses, els festejos taurins, el ball plà, les activitats infantils, els sopars populars o les exposicions també formen part d'aquestos 10 dies de celebracions.

  Serà el pròxim dissabte 11 d'agost quan la Pista Ravaleta acollirà l'acte de presentació de la regina i les dames, en el qual les noves representants assumiran oficialment el seu càrrec i iniciaran l'any festiu.

  L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que 'volem que veïns i visitants gaudeixquen al màxim d'aquesta setmana festiva, per la qual cosa hem preparat un programa que busca oferir actes per a tots els públics i sorprendre amb propostes noves'.

  Pujar