elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP reclama que els Rodalies paren a Santa Magdalena de Pulpis

El PP reclama que els Rodalies paren a Santa Magdalena de Pulpis
  • Els populars demanen que es reòbriga l'estació de tren i que Santa Magdalena no siga l'únic municipi en el qual els trens de Rodalies no tenen parada

El Partit Popular de Santa Magdalena de Pulpis ha reclamat hui que els trens de Rodalies paren en l'estació de la localitat. El regidor del PP en el municipi, Víctor Cervera, ha explicat que “és una reivindicació que portem fent molt temps i, sobretot, des que es van posar en marxa les ampliacions de freqüències dels trens”.

El regidor lamenta que Santa Magdalena siga l'única localitat en la qual els Rodalies no realitzen cap parada, malgrat disposar d'una estació.

Cal recordar que el Govern del Partit Popular va ampliar (multiplicant per tres) el trànsit i la freqüència de trens entre Vinaròs i Castelló. No obstant això, el Govern del PSOE ha oblidat que els trens pareixen en Santa Magdalena.

Víctor Cervera ha assenyalat que “a més, també beneficiària a municipis pròxims, com la Salzadella” i ha explicat que “entenem que abans, quan calia dotar l'estació de personal, era un cost elevat, però ara, amb una màquina expenedora de bitllets simplement és una qüestió de voluntat política”.

Pujar