1 de desembre de 2020 1/12/20

El PP reclama que les retallades del Consell no soscavin més els serveis públics

El PP reclama que les retallades del Consell no soscavin més els serveis públics - (foto 1)

    La secretària general del PP a la província de Castelló, Elena Vicente-Ruiz, ha reclamat avui a l'esquerra que l'anunci de retallades de la Generalitat Valenciana per valor de 500 milions d'euros “no afectin els servei públics” de la província de Castelló “sobretot a qüestions com la sanitat que ja bastant soscavada per la mala gestió de Puig i Oltra”.

    La Generalitat de PSOE, Compromís i Podemos han anunciat per a aquest setembre retallis per valor de 500 milions d'euros “just setmanes després d'haver disparat la despesa en assessors i càrrecs públics”. De fet, la responsable política ha recordat que l'actual Generalitat ha portat a xifres rècord d'assessors per a acontentar els socis de Puig.

    Vicente-Ruiz considera que “és una burla que després d'haver inflat la despesa pública a retornar favors polítics, ara apliquin retallades de 500 milions d'euros” sobretot després de “haver justificat el nombre de càrrecs en què l'economia ho permetia”.

    La responsable política recorda que “les retallades en sanitat no paren de créixer” i cada vegada “es perd més qualitat assistencial a la província de Castelló” posat que “no paren de créixer les llistes d'espera per als pacients o els grans retards que hi ha només per a accedir a la medicina primària”.

    Pujar