28 de setembre de 2020 28/9/20

El PP reclama l'autovia de l'interior (A7) que "bloqueja el PSOE" en un acte a La Jana

El PP reclama l'autovia de l'interior (A7) que "bloqueja el PSOE" en un acte a La Jana - (foto 1)
  • Els populars reivindiquen l'autovia que ja estava pressupostada amb el Govern del PP a Madrid i que el PSOE de Sánchez ha bloquejat

  • Els populars reivindiquen l'autovia que ja estava pressupostada amb el Govern del PP a Madrid i que el PSOE de Sánchez ha bloquejat Barrachina: “Avui venim a defensar la integritat, el treball desinteressat i l'aposta dels afiliats del PP de la Jana pels

Els afiliats i regidors del Partit Popular de La Jana al costat del president provincial, Miguel Barrachina, i representants de la comarca, han celebrat avui un acte per a reivindicar l'autovia de l'interior (l'A7) que el PSOE bloqueja i que suposa “una via de vida per a l'interior de la província”.

En l'esmorzar nadalenc, els populars amb el dirigent popular de La Jana, César Alegre, s'ha reivindicat “una autovia que el PP en el Govern d'Espanya va aprovar, va licitar i que comptava ja amb els diners de la Unió Europea” de tal forma que l'A7, coneguda com a autovia del Mediterrani, anava a connectar tota la província de Castelló amb Tarragona de manera gratuïta.

Miguel Barrachina ha explicat que “amb el PSOE en el poder s'ha bloquejat el projecte el que suposa llastrar les oportunitats de futur del nostre interior” i ha lamentat “l'obstinació de Pedro Sánchez i del PSOE a castigar a la província de Castelló”. No en va, al bloqueig de l'A7 se li suma el bloqueig a la N-232, la carretera d'Ulldecona o eliminar el doble ample de via del corredor Mediterrani.

El president provincial del PPCS ha posat en valor “la integritat, el treball desinteressat i la defensa dels veïns que han votat al PP a la Jana i a la comarca”.

A més, Barrachina ha defensat “la forta estructura del PP que resideix en els seus afiliats, en les idees que defensen, ens fan poder comptar amb una veu constant i una aposta per defensar a Castelló en els 135 municipis de la província”. “Gràcies als nostres afiliats, als nostres alcaldes i regidors, la veu del PP arriba a tots els racons de Castelló”.

El president provincial ha posat en valor “la defensa del territori, de la creació d'oportunitats, el respecte i la unitat del PPCS com a senyal d'identitat” enfront de partits “que busquen el rèdit personal i no l'interès general”. “En el PP sabem que la lleialtat única de la política és la que ens ofereixen els electors amb el seu vot, amb la seva confiança”.

Barrachina ha recordat que el PPCS és el partit amb més alcaldies en tota la província, amb un total de 65, i en les últimes eleccions el PP ha aconseguit millorar els seus resultats en el 70% dels municipis. La Jana és un exemple “de lluita contra política sectàries de Compromís i de l'esquerra” i per això “els regidors del PP mereixen tot el suport de la direcció provincial perquè continuïn lluitant per defensar als veïns de la zona”.

Pujar