elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE de Xèrica planteja en el seu programa millores en transparència i participació ciutadana

El PSPV-PSOE de Xèrica planteja en el seu programa millores en transparència i participació ciutadana
  MÉS FOTOS
  El PSPV-PSOE de Xèrica planteja en el seu programa millores en transparència i participació ciutadana - (foto 2)
  El PSPV-PSOE de Xèrica planteja en el seu programa millores en transparència i participació ciutadana - (foto 3)
  El PSPV-PSOE de Xèrica planteja en el seu programa millores en transparència i participació ciutadana - (foto 4)

  El PSPV-PSOE de Xèrica ha presentat el seu programa electoral en un acte en el qual han estat acompanyats pel secretari general provincial del PSPV-PSOE a Castelló, Ernest Blanch, pel senador i expresident de la Generalitat, Joan Lerma i pel candidat i alcalde de Sogorb, Rafael Magdalena. La candidata socialista a l'alcaldia, Lucía Benedicto, ha comentat que “l'eix fonamental en l'acció de govern en la pròxima legislatura serà la transparència i la participació ciutadana. Volem apostar per aquestes característiques en la gestió perquè pensem que cal obrir l'Ajuntament a totes i tots. El nostre principal objectiu deu ser escoltar a la gent de Xèrica per a construir la localitat entre tots perquè cada opinió ha de ser important”.

  “Per a aconseguir aquest objectiu, és necessari que tinguem un PSOE fort a l'Ajuntament i ens comprometem a millorar i buscar fórmules que permeten no solament la fluïdesa en la informació, si no també la col·laboració de les veïnes i veïns en la gestió municipal”, explica Benedicto, que afig que “per això hem portat una campanya porta a porta que ha anat explicant les propostes del nostre programa, que és molt complet i una garantia de futur per a Xèrica. Estem molt il·lusionats amb les mostres d'afecte que hem rebut en aquests dies. Vull agrair el suport de les veïnes i veïns de la localitat i els assegure que, si depositen la seua confiança en nosaltres i nosaltres, tindran un govern que estarà al costat d'ells, comptant amb l'opinió de tot el món i construint el poble totes i tots junts”.

  La candidata socialista ha explicat que “tenim moltes propostes que pensem que faran un futur millor per a Xèrica, per això demanem la confiança de les veïnes i veïns, perquè puguem desenvolupar el nostre programa amb garanties” i destaca que “entre moltes altres coses, les i els socialistes del nostre municipi proposem una reforma en l'antic edifici de telèfons per a instrumentar noves dependències de l'Ajuntament amb la finalitat de millorar l'atenció als veïns i facilitar aqueixa participació i transparència que proposem. Així mateix, impulsarem un projecte de construcció d'un tanatori, un servei que demanda la ciutadania a la qual hem escoltat i que amb un govern socialista en el consistori es convertirà en realitat en la pròxima legislatura”.

  Pujar