30 de setembre de 2020 30/9/20

El PSPV-PSOE presenta una candidatura renovada a Castellnovo per a continuar amb el projecte

El PSPV-PSOE presenta una candidatura renovada a Castellnovo per a continuar amb el projecte - (foto 1)
  • La candidata a la reelecció per a l'alcaldia explica que “la continuïtat del PSOE en l'equip de govern permetrà acabar alguns projectes ja començats”

El PSPV-PSOE de Castellnovo ha presentat la seua candidatura en un acte en el qual han estat acompanyats pel secretari comarcal i alcalde de Soneja, Benjamí Escriche, el secretari general dels socialistes a la província de Castelló i diputat electe, Ernest Blanch i alguns membres de l'executiva provincial i comarcal. L'actual alcaldessa de la localitat i candidata a la reelecció, Carmen Gil, explica que “m'enorgulleix encapçalar una nova candidatura amb il·lusions renovades per a donar continuïtat a un projecte que comencem ara fa quatre anys i que ha aconseguit un gran progrés per al nostre municipi. Demanem la confiança de les veïnes i veïns de Castellnovo per a continuar amb aquesta gestió que punts bons resultats està donant en la localitat”.

La candidatura socialista està formada, a més de per Carmen Gil, per Luis Antonio Novella en el número dos, Rafael Olaso, que entra com a independent en el número tres, en el número 4 estarà Manuel López, en el 5 Raúl Molina, el 6 Antonia Auge i el 7 Antonio González, María Josefa Chiner serà suplent. “És un plaer poder comptar amb gent tan vàlida i que haja volgut fer el pas de representar al seu municipi des de l'Ajuntament. Cal destacar que són gent molt preparada i que vol el millor per a Castellnovo, com han demostrat sempre i com estic segura que ho faran després del 26 de maig”, explica Carmen.

La candidata a revalidar l'alcaldia assegura que “necessitem uns bons resultats per al PSOE a Castellnovo perquè cal continuar projectes que hem començat aquesta legislatura i que han de continuar sent una aposta del consistori, com la construcció del nou col·legi, la consolidació del castell, el projecte per a fer nova biblioteca i museu dels Borgia i del pintor Antonio Fillol o els actes culturals que hem impulsat com la Setmana de la Dona, el recuperat concurs de joves intèrprets, que té un interés autonòmic, la també recuperada festa de la Mina, la festa de Sant Joan o el cap de setmana d'artistes locals, on des de la seua creació aquesta legislatura s'ha pogut gaudir dels grans professionals que tenim al nostre poble”.

“Si hi ha un bon moment per al govern del PSOE a Castellnovo, és aquest, ja que tenim el govern d'Espanya i el de la Comunitat”, conclou Gil.

Pujar