elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE es persona com a acusació popular en la nova causa del cas Fabra

El PSPV-PSOE es persona com a acusació popular en la nova causa del cas Fabra
  • L'ex mandatari popular està sent investigat suposadament per ocultar patrimoni

MÉS FOTOS
El PSPV-PSOE es persona com a acusació popular en la nova causa del cas Fabra - (foto 2)

El PSPV-PSOE de la província de Castelló s'ha personat com a acusació popular en la nova causa del cas Fabra per la qual l'ex mandatari popular està sent investigat suposadament per ocultar patrimoni que podria haver dificultat l'execució de la Sentència de l'Audiència Provincial de Castelló de 2013, per la qual va ser condemnat a quatre anys de presó i a una multa de 1,4 milions d'euros.
Arran d'aquesta investigació s'ha conegut que el PP hauria fet unes transferències per valor de 60.000 euros a una societat de Fabra, assenyalen els socialistes.
Així doncs, el secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Ernest Blanch, ha assegurat enfront de la Ciutat de la Justícia, que “sóc de l'opinió que, per a acabar amb la impunitat necessitem justícia, i per això estem avui ací”.

El secretari provincial -qui ha acudit acompanyat pel portaveu del grup socialista de la Diputació de Castelló, Santi Pérez, les sotssecretàries Ana Edo i Mari Carmen Aguilella, i el sotssecretari Ramón Martínez— ha assenyalat que “no pot haver-hi ningú que se senta lliure per a malbaratar diners públics, aprofitar-se del poder o ser més que els altres. Perquè els polítics estem per a servir, no per a servir-nos. I això és una cosa que sembla que en el Partit Popular no s'entenia així”. “Ells entenien la política com una patent de cors per a aprofitar-se dels càrrecs i per a utilitzar els diners que són per Castelló per a fer-se més rics”, ha afegit.

Blanch ha destacat que “volem justícia per a Castelló, no sols pels diners que es podien haver invertit en escoles, carreteres i hospitals, sinó també pel mal que s'ha fet al propi nom de la província, convertint-la en sinònim de corrupció”. “El partit socialista fa anys que lluita contra aquesta mala imatge per a la província, per coherència i per transparència, i només amb justícia podem aconseguir-ho”, ha conclòs.

Per part seua, el portaveu del grup socialista de la Diputació de Castelló, Santi Pérez, ha manifestat que “mantenim la lluita contra la impunitat per a netejar el nom de Castelló i que la nostra província deixe de relacionar-se amb la corrupció”. En aquest sentit, ha afegit que es recopilarà tota la informació sobre els diners que la institució provincial ha pogut donar als gestors del camp de golf entre 2004 i 2011 per a aclarir la quantitat i la seua justificació.

“Hem de tancar de manera definitiva amb aquella època en què la diputació s'havia caracteritzat per la pèrdua de la reputació, la corrupció i la política clientelista i netejar el nom de Castelló d'una vegada per sempre”, ha conclòs.

Pujar