26 de novembre de 2020 26/11/20

El PSPV-PSOE mostra el seu suport a la indústria electrointensiva

El PSPV-PSOE mostra el seu suport a la indústria electrointensiva - (foto 1)

  El diputat nacional del PSPV-PSOE per Castelló, Germán Renau, ha participat en una reunió del grup socialista del Congrés amb representants sectorials d'UGT-FICA, CCOO i USO de la indústria electrointensiva i del sector industrial en general. 

  Renau explica que l'objectiu d'esta trobada és “donar suport a les seues reivindicacions i donar-los a conéixer el treball que s'està fent des del Govern per a mantindre els llocs de treball en el sector de les indústries electrointensives, ja que estes indústries són claus per al desenvolupament i la competitivitat del nostre país”. 

  “Des del PSOE ens hem compromés a reforçar el diàleg entre govern i sindicats per a trobar solucions i donar estabilitat al sector en els seus llocs de treball amb mesures com el nou estatut del consumidor electrointensiu amb el qual es podran acostar els preus de l'energia al dels països del nostre entorn, i fer més competitives les nostres indústries”, ha dit el diputat del PSPV-PSOE per Castelló. 

  Els parlamentaris socialistes han traslladat als representants sindicals l'absolut suport del Grup Parlamentari Socialista al manteniment de l'ocupació en estes indústries, així com a la posada en marxa de mesures que garantisquen el futur tant dels llocs de treball com de l'activitat en les grans empreses consumidores d'energia.

  El PSOE també s'ha compromés a reforçar el diàleg entre el govern i els sindicats en la cerca de solucions, per a traslladar el màxim de certesa als treballadors i, per afegiment, al sector. 

  Recorden igualment la implicació en este assumpte del govern, a través dels ministeris d'Indústria i de Transició Ecològica, així com en la cerca d'altres mesures complementàries –a més de l'estatut del consumidor electrointensiu i d'altres mecanismes- que permeten acostar el preu de l'energia a Espanya al del nostre entorn europeu.

   

  Pujar