elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE de Jérica desmunta la carta de l’alcalde del PP "al president Puig i reclama que deixe la política del màrqueting"

El PSPV-PSOE de Jérica desmunta la carta de l’alcalde del PP "al president Puig i reclama que deixe la política del màrqueting"
  • La portaveu socialista a l’Ajuntament, Lucía Benedicto, exigeix a Jorge Peiró que se centre en la gestió de la vida diària i que no faça ús de la pandèmia per a confrontar la població

La portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Jérica, Lucía Benedicto, ha lamentat hui dissabte que l’alcalde del municipi, el popular Jorge Peiró, “preferisca donar-se publicitat a la premsa amb l’enviament d’una carta plena d’acusacions sense fonaments cap al president Ximo Puig abans que assumir la seus responsabilitat com a cap del govern municipal”.

Benedicto ha titllat de “fora de lloc” la missiva dirigida al cap del Consell i ha desmuntat un per un els punts amb els que Jorge Peiró “ha volgut atacar administracions a les que ha de vore com a aliades per a crispar la situació política i social del municipi”. Així doncs, la regidora ha desmentit que hi haja manca de contacte directe entre institucions: “Jorge Peiró sap des d’un primer moment que la Generalitat disposa de telèfons i altres canals de contacte directe amb els ajuntaments per a resoldre dubtes”.

A més  a més, “l’equip de govern del PP també sap que som de les poques autonomies amb un pla de retorn a l’escola segur i en condicions”, pel que ha animat a l’alcalde a que ho consulte i deixe de traure polèmiques on no hi ha.

La portaveu socialista, d’igual manera, ha recordat a l’alcalde popular que per llei no es poden donar les dades personals de les persones afectades per Covid-19 “perquè només els propis pacients tenen dret a conéixer el seu historial clínic”. “El nombre d’infectats és públic, ho saben bé, com també saben que és el propi sistema de salut el que porta a terme els protocols d’aïllament i seguiment de les persones afectades per Covid-19, i no ells, com volen fer creure per a després fer-se les víctimes fent vore que no reben cap informació”.

Des del grup municipal socialista, per últim, “exigim a l’alcalde que deixe de costat la política del màrqueting i que gestione la vida del poble, que és el que ha de fer, i que no faça ús de la pandèmia per a fer política barata i barroera de confrontació”.

Pujar