24 de juny de 2019 24/6/19

El PSPV-PSOE demana que Moliner paralitze la convocatòria de provisió de llocs per a l'elecció de caps de servei en la Diputació

El portaveu del Grup Socialista en la Diputació, Santi Pérez, demana al president de la Diputació, Javier Moliner, que faça marxa enrere i paralitze la convocatòria de provisió de llocs de treball que va eixir publicada el passat dia 11 d'abril en el Butlletí Oficial de la Província per a configurar els nous caps de servei de la corporació.

Pérez considera que “per justícia i higiene democràtica”, el que procedeix és que el president Moliner deixe que siga el nou equip de govern que sorgisca de de les eleccions del 26 de maig el que definisca la nova configuració de l'organigrama de la Diputació.

Així ho transmetran els diputats provincials del PSPV-PSOE demà a l'equip de govern durant la celebració de les comissions setmanals, “perquè seguir avant amb aquesta convocatòria tan afanyada no té cap sentit, excepte el de de fer  un vestit a la mesura a determinats treballadors públics per a pagar-los els serveis prestats durant tots aquests anys”.

El portaveu socialista considera que “ben avançat el segle XXI, no té sentit continuar recorrent als vells vicis del fabrisme, de clara inspiració huitcentista”.

“És evident”, assenyala, que “el projecte polític del PP dóna clars senyals d'esgotament des de fa molts mesos” i que “bufen vents de canvi en la Diputació”. No obstant això, demana “joc net per respecte a la ciutadania, que és molt madura i rebutja tot tipus de tractes de favor”.