elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ros (PSPV-PSOE): “El 40 Congrés de PSOE ens ha de servir per a actualitzar un projecte que ens permeta liderar una nova modernització a les comarques de Castelló”

  • La diputada nacional socialista i membre de l'executiva federal destaca que la província compta amb un partit socialista "unit i fort”

 

La diputada nacional del PSPV-PSOE de la província de Castelló, portaveu adjunta del grup parlamentari socialista i membre de l'executiva federal, Susana Ros, ha assenyalat que el 40 Congrés de PSOE que arranca demà a València i que es prolongarà durant tot el cap de setmana, "ens ha de servir per a actualitzar un projecte de país que ens permeta liderar una nova modernització d'Espanya i de la nostra província, una província a l'avantguarda dels avanços i de la modernització i que compta amb un partit socialista unit i fort”.

"Ho vam fer en les passades eleccions i ho hem de tornar a fer. Som la força política més votada a les comarques de Castelló. Som el partit amb el qual la majoria dels nostres veïns i veïnes se senten identificats. Perquè estem a peu de carrer, al costat de la gent, escoltant les seues necessitats i defensant les reivindicacions justes per a la nostra província”, ha assenyalat Ros.

La secretària executiva ha defensat que "som una província xicoteta, però gran en projectes humans, per això, aquest 40 Congrés de PSOE és l'ocasió idònia perquè el nostre partit torne a demostrar la seua vocació de servei a Espanya, a la Comunitat Valenciana i a la província de Castelló. Continuar sent capaços d'aglutinar, com fem des de fa 142 anys, les demandes majoritàries de la societat espanyola, i de la nostra província també".

Ros ha valorat que, per a aconseguir aquest objectiu col·lectiu, el paper de la militància és “crucial”. “Els i les militants socialistes som la millor expressió del nostre partit, som els ulls i oïdes de l'Espanya real, som les mans a l'hora de transformar el nostre país, som el partit socialista, la unió de progrés, justícia social i llibertat com la millor resposta per a les majories socials”, ha afegit.

Finalment, Ros ha assenyalat que la província de Castelló “sempre avança quan governa el partit socialista". "Estem en la vespra de celebrar el nostre 40 Congrés federal, un moment especialment important per a la nostra organització, el partit socialista, la força política en la qual l'últim mig segle ha caigut la responsabilitat de cohesionar la democràcia espanyola, modernitzar el nostre país i, al mateix temps, fer avançar a la nostra societat en drets socials i llibertats públiques. Sempre avançar, mai retrocedir”, ha conclòs.

Pujar