elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "El PSOE rebutja recolzar una declaració de suport a les Forces i Cossos de Seguretat a Catalunya"

PP: "El PSOE rebutja recolzar una declaració de suport a les Forces i Cossos de Seguretat a Catalunya"
  • Vicent Sales, portaveu del PP en Diputació, reivindica “el valor dels qui arrisquen la seua vida per defensar els drets i les llibertats” i el “alé als catalans que són víctimes”

  • Sales: “Darrere l'abstenció del PSOE s'amaga un pacte amb els separatistes per a garantir-se la presidència del Govern a partir del 10-N”

El PSOE s'ha negat hui a recolzar una declaració institucional en favor de la societat catalana que va ser víctima el passat octubre de l'acció dels separatistes i en suport a la labor de les Forces i Cossos de Seguretat desplegades a Catalunya. La iniciativa, promoguda pel Partit Popular, plantejava a la Diputació Provincial mostrar “la seua solidaritat i encoratja a milions de ciutadans que han patit la violència de carrer, en els seus negocis i en els seus habitatges. També el suport als agents que han arriscat les seues vides per defensar els drets constitucionals i garantir la llibertat”.

Per a Vicent Sales, portaveu del PP en la Diputació, “és evident que el PSOE té un pacte poselectoral amb els separatistes que li impedeix ser ferm en la seua condemna a la violència promoguda pels qui poden ser els seus socis”. “És trist que els qui aspiren a governar Espanya siguen incapaços de mostrar el seu suport i solidaritat als qui fa escassos dies estaven amenaçats, no podien viure amb tranquil·litat o, senzillament, no sabien si es trobarien el seu vehicle cremat al carrer”.

La declaració institucional promoguda pel PP “pretenia donar suport als qui són víctimes i agrair el servei i professionalitat dels qui han vetlat pel compliment de la llei als carrers: Guàrdia Civil, Cos Nacional de Policia i Mossos d'Esquadra”.

L'abstenció que hui el PSOE ha donat en comissió a la iniciativa i el vot en contra de Compromís “demostren sens dubte que els qui governen la institució i desitgen governar Espanya s'alien amb els qui volen trencar-la. Només el PP és garantia d'unitat, respecte i llibertat”.

Pujar