24 de febrer de 2020 24/2/20

PP: "El PSOE premia a la ministra Delgado després de tancar jutjats en Castelló"

PP: "El PSOE premia a la ministra Delgado després de tancar jutjats en Castelló" - (foto 1)
  • Els socialistes premien a Delgado polititzant la Justícia espanyola com recompensa a les retallades que han afectat els veïns de la província de Castelló

  • Barrachina (PP): “Després de tancar jutjat a Segorbe i Nules, el PSOE ha decidit donar-li com recompensa la prefectura dels fiscals a Dolores Delgado”

El Partit Socialista ha decidit premiar a la ministra de Justícia Dolores Delgado després d'haver aplicat greus retallades en l'administració de Justícia a la província de Castelló.

Tal com ha lamentat hui el president del Partit Popular, Miguel Barrachina, “el PSOE ha decidit retornar-li a la seua ministra de Justícia els serveis prestats que en el cas de Castelló se salden amb retallades molt greus”. De fet, la ministra ha sigut la responsable de tancar el jutjat de violència de gènere de Segorbe i Nules, desplaçant a les víctimes al jutjat de Vila-real.

Aquest fet ha motivat no sols minvar la qualitat en la prestació del servei, sinó que “ha saturat el servei d'atenció a les víctimes de la violència de gènere a la província de Castelló” que en molts casos han hagut de desplaçar-se a més d'una hora.

Miguel Barrachina considera que “la recompensa a les retallades és ser nomenada fiscal general de l'Estat “amb el que la ministra passa dels mítings del PSOE a la Fiscalia”. Un fet molt greu que suposa un colp a la independència judicial i que el PP vol que explique Pedro Sánchez.

El president dels populars ha lamentat que “aquest repartiment de cadires indecent i aquest colp a la independència judicial d'Espanya tinga les seues primeres víctimes a la província de Castelló i en concret en les víctimes de violència masclista dels municipis del Palància i la Plana Baixa”.

Pujar