14 de novembre de 2019 14/11/19

PP: "El PSOE ingressa 7,5 milions en un banc en lloc d'invertir-lo en la província"

PP: "El PSOE ingressa 7,5 milions en un banc en lloc d'invertir-lo en la província" - (foto 1)
  • La Diputació prepara un depòsit bancari amb romanents de tresoreria després de rebutjar la proposta del PP d'ajudar als pobles amb els 13,2 milions de superàvit

  • El diputat del PP, Salvador Aguilella, lamenta que "la Diputació útil que va forjar Javier Moliner done la esquena a la província condemnant als pobles com fa Ximo Puig"

El PSOE de la Diputació Provincial ha decidit ingressar 7,5 milions d'euros en una entitat bancària en lloc d'invertir-los en la millora de serveis i infraestructures dels 135 municipis de la província. La proposta que prepara el PSOE i que s'elevarà al pròxim ple de la institució té per objectiu immobilitzar una part dels 31,7 milions dels romanents de tresoreria “en una mostra més de quin és la política socialista: invertir en els bancs en lloc dels pobles”.

Salvador Aguilella, diputat provincial del PP, ha reivindicat la Diputació útil que va forjar Javier Moliner durant huit anys “al servei de la província”. I ho ha fet després de recordar que aquesta operació bancària arriba després del rebuig en ple a la proposta del PP d'invertir 13,2 milions de superàvit en els municipis a través d'un segon Pla Castelló 135. “A l'octubre ens van negar la possibilitat de destinar diners als pobles. Ara ells decideixen depositar-ho en els bancs”.

“El PSOE demostra que no vol destinar un euro a millorar la vida dels veïns de Castelló i no té complexos a constatar-lo proposant al ple l'aprovació d'un depòsit bancari de 7,5 milions”. Per al diputat del PP, “el PSOE en la Diputació replica la política d'asfíxia i bloqueig que Ximo Puig exerceix des del Consell. Neguen subvencions, congelen les transferències i es neguen a invertir. El resultat el pateixen els ciutadans en forma de retallades de serveis bàsics, com a sanitat o dependència, i en pèrdua d'oportunitats, ocupació i infraestructures”.

“El PSOE ha convertit en menys de sis mesos a aquesta institució en una sucursal del Consell. I enfront d'aquest bloqueig, des del PP reivindiquem la Diputació útil, inversora i d'oportunitats que ha permés que aquesta província pose en valor el potencial i les capacitats d'una terra única que el PSOE s'obstina a afeblir a colp de bloqueig econòmic”, ha conclòs Aguilella.

ocultar
PP: "El PSOE ingressa 7,5 milions en un banc en lloc d'invertir-lo en la província"
Pujar