28 de novembre de 2020 28/11/20

PP: "El PSOE imposa un tasazo a les escombraries i puja tarifes a més de 70 municipis de Castelló"

PP: "El PSOE imposa un tasazo a les escombraries i puja tarifes a més de 70 municipis de Castelló" - (foto 1)
  • Els populars presenten al·legacions per a frenar aquest increment en els consorcis de la zona nord i sud de la província però el PSOE les rebutja

El Partit Socialista ha imposat un tasazo sense recedentes i ha encarit el rebut de les escombraries a més de 70 municipis de la província de Castelló. A partir de l'1 de gener de l'any que ve, els veïns de la gran part de la província de Castelló pagaran més en el rebut de les escombraries per la mala gestió del PSOE.

Tant el consorci de la zona nord com el de la zona sud van consumar ahir sengles pujades de la taxa, deixant en evidència l'afany recaptatori i la mala gestió dels socialistes.

A més, aquest augment no sols afecta als habitatges particulars, sinó que encareix molt les despeses fixes als petits i mitjans empresaris de la província que abonaran més per les escombraries.

Tal com ha lamentat avui la diputada provincial del Partit Popular, María Ángeles Pallarés, “des del PP hem intentat frenar aquest tasazo i per això hem presentat al·legacions perquè no s'hagi de repercutir en el veí del carrer la mala gestió dels socialistes” però, tal com lamenta la diputada, “els alcaldes i representants socialistes no han volgut escoltar la proposta del PP i han votat en contra de les nostres al·legacions”.

Una situació que es reprodueix en la zona sud de Castelló, des de Sogorb a Moncofa… Tots els veïns pagaran més per les escombraries. En el cas de la zona nord la imposició incrementa un 13% el rebut que pagaran els veïns mentre que en la zona sud l'increment es dispara al 20%. Tal com ha advertit Pallarés, “és evident que hi ha dues maneres de governar i la del PSOE és sempre la de pujar els impostos per a pagar els seus excessos”.

Pujar