elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "El PSOE acaba l'any sense desbloquejar la inversió per a la costa de Castelló"

PP: "El PSOE acaba l'any sense desbloquejar la inversió per a la costa de Castelló"
  • El PP lamenta la nul·la inversió del Govern de Sánchez a Castelló i l'abandó total de les platges de la província

El Partit Popular de Castelló ha lamentat hui que la província de Castelló vaja a veure com s'acaba l'any sense apenes cap inversió en la costa de la província. Així ho ha lamentat hui la senador nacional del PP, Vicente Martínez, qui considera que “el menyspreu a la província de Castelló per part del PSOE és evident”.

Martínez ha recordat que l'últim Govern del Partit Popular va ser l'últim que va pressupostar més de 7 milions d'euros sol per a la costa sud de la província, “però aqueixos diners ni tan sols l'han desbloquejat” el que ha deixat a la província “amb zero euros d'inversió.

El senador ha manifestat que “mentre tot això succeeix, la costa de la província viu una regressió imparable” al que cal afegir els diferents temporals “que estan danyant la costa de Castelló” ja que “ni tan sols inverteixen en manteniment”.

Des de Vinaròs als problemes de la costa nord de Benicarló, passant per municipis amb greus problemes com Nules, Xilxes o Almenara… “La veritat és que el PSOE ha decidit donar l'esquena per complet a la província de Castelló i, desgraciadament, tanquem 2019 sense inversions per part del Govern”.

El senador del Partit Popular considera que “s'ha de realitzar un esforç per a, en primer lloc, desbloquejar la inversió pendent i, en segon lloc, asseure's a escoltar als alcaldes i crear partides d'inversió concretes”.

Martínez adverteix que “es tracta d'un problema de medi ambient i un problema social ja que afecta fins i tot habitatges” i ha recordat que “a més, la nostra costa ha de ser una font d'oportunitats i de riquesa econòmica”.

Pujar