elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs protegeix sectors tradicionals com la pesca i el Parany que són motors econòmics de la província

Cs protegeix sectors tradicionals com la pesca i el Parany que són motors econòmics de la província

    Les candidates de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats i a Les Corts Valencianes, Sandra Julià i Merche Ventura, respectivament, s'han reunit amb el sector pesquer de Castelló i la Associaciónde Paranyers (APAVAL) per a traslladar-los el compromís de Cs en la defensa de tots dos sectors tradicionals. Quant al parany, Ventura ha recordat que "en Les Corts, ja vam votar a favor de fer les proves amb el 'cistell malla' i per això, continuarem donant suport als paranyers després del 28 d'Abril, però aquesta vegada des del Govern, per malgrat que li pese a Compromís”.

    La candidata a Les Corts Valencianes ha explicat que “no continuarem permetent les política dictatorial i la gestió sectària d'un Compromís que veta les tradicions en funció de la seua conveniència com el parany, un tipus de caça tradicional i a la vegada motor econòmic”.

    Per part seua, Julià ha assenyalat que "Espanya és el primer país pesquer de la UE pel que respecta a la creació d'ocupació” per això, des de Cs “defensarem els interessos dels pescadors de Castelló a Espanya i Europa tenint en compte el repartiment de les quotes". La candidata al Congrés dels Diputats ha avançat que “donarem suport a la presència de la dona en les activitats pesqueres, impulsarem la I+D+i en la formació i sosteniment de l'ocupació en el sector extractiu i aqüícola, així com la diversificació de l'economia en les zones costaneres".

    Pujar