29 de novembre de 2020 29/11/20

El PP proposa un pla d'instalacions esportives a Diputació "enfront a les retallades del PSPV"

El PP proposa un pla d'instalacions esportives a Diputació "enfront a les retallades del PSPV" - (foto 1)
  • Amb un finançament a tres bandes, Generalitat, Diputació i ajuntaments, la iniciativa preveu invertir en infraestructures enfront de la retallada de 127.000 euros del PSPV

  • Vicent Sales, portaveu del PP en Diputació, aposta per mantindre una institució “útil a la província” en lloc de consolidar “una sucursal al servei del Consell”

El Partit Popular de la Diputació Provincial de Castelló proposarà al PSPV la creació d'un Pla d'Instal·lacions Esportives que facilite als municipis la construcció d'espais esportius amb un finançament a tres bandes. La proposta estableix l'oportunitat de crear una línia de treball en la qual s'impliquen econòmicament la Generalitat Valenciana, la Diputació Provincial i els ajuntaments per a facilitar la construcció d'infraestructures esportives (pistes esportives, pavellons poliesportius, circuits...) a aquelles localitats que urgeixen una inversió en aquest camp.

La idea parteix després d'advertir que el PSPV i el seu soci de Compromís retallaran 127.043,75 euros la partida d'esports en 2020 enfront de l'aprovada pel PP en 2019. “Creiem que és necessari establir un programa que invertisca en aquest tipus d'accions, sobretot perquè creiem, tal com ens han traslladat alcaldes i regidors, que seria de gran utilitat per a poder finançar la construcció de noves infraestructures”.

Vicent Sales, portaveu del PP en la Diputació de Castelló, proposarà la mesura al PSPV a fi de traslladar les demandes dels municipis al pressupost que PSPV i Compromís han pactat per a 2020. “Creiem que seria de gran utilitat per a tota la província i per a aconseguir-ho s'hauria d'establir una línia de finançament en la qual implicar  el Consell”.

Des del PP, Sales confia que la Diputació “continue sent la institució útil que garantisca solucions als problemes dels nostres municipis i ajude les poblacions a millorar en prestacions i garantir qualitat de vida als veïns. La Diputació ha de ser promotora d'accions, generadora de riquesa i facilitadora de serveis, mai una sucursal al servei del Consell”, ha declarat el diputat provincial del Partit Popular.

Pujar