25 de setembre de 2020 25/9/20

El president de la Generalitat i el rector inauguraran l’exposició dels 25 anys de la universitat

    El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i el rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, inauguraran el dimarts 6 de setembre de 2016, a les 11.00 hores, l’exposició «25 anys d’Universitat Jaume I a través dels seus cartells» a la Casa del Caragols (C/ Major, 78). La mostra, que s’emmarca en els actes de celebració del 25 aniversari de la Universitat Jaume I, recull els 25 cartells d’obertura de curs realitzats per l’artista de la Pobla Tornesa i dissenyador del Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I Amat Bellés.

    Amb motiu del naixement de la Universitat Jaume I, l’agost de 1991 Amat Bellés va realitzar el cartell de presentació de la universitat castellonenca. Davant l’excel·lent acollida que va tindre l’obra, al curs següent es va decidir fer un nou cartell per a l’obertura de curs, consolidant-se en els anys posteriors la realització dels cartells d’obertura de curs com una de les característiques singulars de la Universitat Jaume I.

    Els primers 20 cartells es van poder veure ja reunits al Paranimf de l’UJI en l’exposició realitzada amb motiu del 20 aniversari de la Universitat. En aquesta ocasió s’incorporen a la mostra els cartells realitzats en els darrers cinc anys fins arribar a l’obra commemorativa del 25 aniversari de la Universitat Jaume I.

    Pujar