elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El president de la Diputació inaugura la Fira d’Atzeneta, un referent tradicional de la província que data de 1537

El president de la Diputació inaugura la Fira d’Atzeneta, un referent tradicional de la província que data de 1537
  MÉS FOTOS
  El president de la Diputació inaugura la Fira d’Atzeneta, un referent tradicional de la província que data de 1537 - (foto 2)
  El president de la Diputació inaugura la Fira d’Atzeneta, un referent tradicional de la província que data de 1537 - (foto 3)
  El president de la Diputació inaugura la Fira d’Atzeneta, un referent tradicional de la província que data de 1537 - (foto 4)
  El president de la Diputació inaugura la Fira d’Atzeneta, un referent tradicional de la província que data de 1537 - (foto 5)

  El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha inaugurat aquest matí al costat de l'alcalde de la localitat, Santiago Agustina, la Fira d’Atzeneta, un dels històrics esdeveniments tradicionals de la província ja que va ser en 1537 quan va iniciar els seus passos amb l'aval del Rei Carles I.

  José Martí, que ha estat acompanyat pel diputat provincial Abel Ibáñez, ha destacat la importància de continuar donant suport a esdeveniments tradicionals de la rellevància de la *Fira d’Atzeneta, que permeten la pervivència de la cultura, economia i gastronomia de les comarques castellonenques.

  La inauguració, celebrada a les 11 del matí després de la processó del Farolet, ha comptat amb l'actuació de la rondalla Soroll del Maestrat. Després d'això, els assistents han pogut degustar el ‘*tombet’ de la mà de l'associació Corder del Maestrat.

  Un altre dels actes matinals de la Fira, que es clausura a les 20.00 hores, ha sigut la presentació del llibre “Atzeneta del Maestrat en imatges”, editat per la Cooperativa Agrícola Sant Bertomeu amb motiu del seu 75 aniversari.

  Pujar