28 de novembre de 2020 28/11/20

El president de la Diputació destaca el paper dels mitjans de comunicació per a fer front als reptes de la província

El president de la Diputació destaca el paper dels mitjans de comunicació per a fer front als reptes de la província - (foto 1)

    Una representació de la Junta Directiva de adComunica, Associació per al Desenvolupament de la Comunicació, ha presentat al president de la Diputació de Castelló, José Martí, les actuals línies d'actuació de l'entitat. El president de adComunica, Francisco Fernández Beltrán, va visitar el Palau Provincial juntament amb el secretari de l'associació, José Luis Serrano; el vocal de Relacions Institucionals, Juan Carlos Navarro, i el coordinador, Ximo Górriz.

    En la trobada, els representants de adComunica van presentar a José Martí algunes de les últimes accions de l'associació en favor dels professionals de la comunicació de la província i van subratllar el valor estratègic de la comunicació per a la societat, tant en les entitats públiques com en les privades. Per part seua, Martí va manifestar el seu interés en la utilitat del treball dels comunicadors per a fer front a diferents reptes que té la província de Castelló tant en l'actualitat com a mitjà i llarg termini.

    Cal recordar que la Diputació de Castelló és una de les entitats públiques que són sòcies col·laboradores de adComunica. L'associació compta així mateix amb més d'un centenar de socis individuals. Com a entitat sense ànim de lucre promoguda per professors universitaris, directors de comunicació d'empreses privades, i directius de mitjans de comunicació, adComunica es dedica al foment i el desenvolupament de la comunicació en tots els seus vessants.

    Pujar