elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Pradas (PP): “Espanya està per damunt de Pedro Sánchez”

Pradas (PP): “Espanya està per damunt de Pedro Sánchez”
  • La secretària general del PP en el Senat, Salomé Pradas, reivindica la “unió del país” enfront d'un candidat “que no dubta en trair a Espanya per ocupar la presidència”

  • Pradas (PP): “Sánchez ha bloquejat el desdoblament de l'A7, negat els Rodalies i degradat la nostra costa. No anem a permetre que ara trenque a Espanya”

“Espanya està per damunt de Pedro Sánchez, dels seus interessos i els seus egos”. Així ho ha manifestat la secretària general del Grup Parlamentari del PP al Senat, Salomé Pradas, qui en plena sessió d'investidura de Pedro Sánchez, ha fet una crida “al seny per a frenar la traïció a la qual el PSOE pretén sotmetre a Espanya”.

Per a la senadora castellonenca, “aquesta traïció que ha arrancat hui a les 9.00 hores amb una investidura que pacta amb colpistes, independentistes i separatistes és la mostra més clara del poc que li importa al PSOE el nostre país”. “L'ego i el protagonisme del candidat, que no ha dubtat a vendre al nostre país per ocupar la presidència del Govern, ens condueix a la vora del precipici”. “Que no dubta a qüestionar a la Junta Electoral Central per a assegurar-se un pacte amb els qui han sigut inhabilitats i condemnats”.

Des del Partit Popular, ha manifestat la secretària general del PP al Senat, “defensarem a Espanya dels qui desitgen trossejar-la”. “L'abisme al qual ens condueix el PSOE ha de transformar-se en oportunitats, prosperitat i creixement. Com ho hem fet cada vegada que hem governant, invertint en la costa, garantint inversió per a Rodalies o desdoblegant l'A7”. De fet, el pressupost de 2018, el que el PP va aprovar amb el vot en contra dels socialistes, “és el que hui encara garanteix estabilitat i desenvolupament a Espanya però que acabarà amb un Govern d'Espanya sotmés als desitjos d'independentistes i comunistes”.

En un escenari econòmic en el qual “la desacceleració s'aferma i es tradueix ja en un increment interanual de l'atur a la nostra província, defensarem l'ocupació i l'ocupació enfront dels qui ja han anunciat la fi de la reforma laboral que va garantir treball i futur”. I tal com ha assenyalat la senadora, “ho farem frenant les pujades d'impostos que ja han anunciat Sánchez i el seu soci Iglesias, i exigint prosperitat enfront dels qui destrueixen les oportunitats”.

Pujar