2 de desembre de 2020 2/12/20

Pradas: “Compromís vol canviar l'Estat de Dret i adaptar-ho al seu sectarisme”

Pradas: “Compromís vol canviar l'Estat de Dret i adaptar-ho al seu sectarisme” - (foto 1)

    La secretària de Política Nacional del PP de la província de Castelló, Salomé Pradas, ha lamentat avui que Compromís i Mónica Oltra hagen qüestionat el funcionament de la Justícia quan fallen en contra de les polítiques sectàries impulsades per la Generalitat.

    El fet que el TSJ de la Comunitat Valenciana haja decidit paralitzar els decrets de Compromís ha provocat una reacció típica de règims totalitaris i Mónica Oltra i Compromís han decidit atacar als jutges. Per a Pradas “la situació és molt greu ja que estan qüestionant l'Estat de Dret i la independència judicial, el principal pilar de la nostra democràcia, solament perquè no els agrada el que diuen els jutges”.

    Les diferents actuacions del TSJ qüestionen les polítiques de Compromís per ser sectàries ja que tracten d'imposar el seu pensament als valencians. Pradas ha instat a Oltra i als seus dirigents a “recapacitar” davant aquesta greu situació ja que “arremtre contra els jutges quan no fallen a favor d'un partit s'assembla molt al que passa en els estats totalitaris” i ha advertit que “sería millor que es qüestionaren si no estan ells equivocats i acceptar el funcionament de la democràcia”.

    La secretària del PPCS ha recordat que “el PP som el partit que defensem la llibertat, la unitat i el respecte” i ha demanat a Compromís que deixen de costat les polítiques sectàries.

    Pujar