elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PPCS es reuneix amb representants dels agricultors i ramaders de la província

El PPCS es reuneix amb representants dels agricultors i ramaders de la província

    La senadora del Partit Popular per Castelló, Salomé Pradas, i el diputat autonòmic, José Ramón Calp, han mantingut una reunió amb el president de FEPAC-ASAJA, Néstor Pascual, i el secretari general, Doménech Nácher, a fi de conèixer les preocupacions i necessitats del sector agrícola i ramader de la província.

    Pradas ha assenyalat que a través de l'oficina parlamentària, des del PPCS "volem conèixer de prop els problemes dels agricultors i ramaders castellonencs per a tractar de cercar solucions".
    En la reunió, els representants dels agricultors han traslladat als parlamentaris populars la seua preocupació per la plaga de la Xylella, també s'ha parlat de normativa autonòmica i nacional que afecta al sector agrícola i ramader, de la futura PAC i de la necessitat d'establir vincles més forts amb els organismes de la Unió Europea.

    Tant Pradas com Calp s'han compromès a treballar per a trobar solucions a les diferents preocupacions del sector agrícola i ramader en instàncies autonòmiques i nacionals. "També anem a tenir en compte les propostes del sector perquè siguen traslladades pels parlamentaris del PP als Corts Valencianes, el Govern i el Senat".

    Pujar