3 de desembre de 2020 3/12/20

El PPCS reforça la seva estructura interna per a millorar la defensa de Castelló

El PPCS reforça la seva estructura interna per a millorar la defensa de Castelló - (foto 1)
  • Els populars amplien la seva estructura per a millorar la vocació de servei públic del PP en tota la província

El Partit Popular de Castelló ha reforçat la seva estructura interna per a millorar la defensa de la província de Castelló. Uns canvis aprovats en el comitè executiu i que serviran per a millorar el servei públic a la província de Castelló per part dels alcaldes, regidors i portaveus del Partit Popular en tota la província.

D'aquesta forma, Wences Alós i Óscar Clavell passen a ser els secretaris de Formació i Màrqueting Polític que se centraran en reforçar a nivell intern el treball formatiu per a ajudar els diferents alcaldes i portaveus a millorar el seu servei de treball per als veïns.

Tal com ha explicat avui el president del PPCS, Miguel Barrachina, “les idees del PP, la llibertat, la gestió eficaç i responsable de l'economia, la creació d'ocupació, el respecte a les tradicions i la unitat són les que fan que la societat avanci i són les que defensarem a la província de Castelló”.

Així mateix, s'ha reforçat l'estructura interna del PPCS en incloure a David Vicente com a coordinador de la zona nord, a Vicente Pallarés en la zona centro i a Sergio Fornás i Vicente Rodríguez com a coordinadors de la zona sud.

El PPCS és el partit que més alcaldes compta a la província de Castelló i és, a més, l'únic partit que ha tingut candidats en els 135 municipis de la província “i des del respecte i les ganes de treballar reforcem la nostra estructura amb nous referents per a poder atendre a tots els nostres alcaldes i portaveus i, en conseqüència a tots els nostres veïns”.

A més, el nou organigrama ha creat la secretaria de Solidaritat per a Carolina Castelló, la d'Urbanisme per a Tania Agut, la de Justícia per a Inma Yáñez, l'àrea de Logística per a Carlos Almazán i ha incorporat com a vocals a David Barelles (Almenara), Nati Santabibiana (Montanejos), Antonio Gil (Alqueries)  i Miguel García (L'Alcora).

El president dels populars adverteix que “mentre el PP defensa a la província, l'esquerra l'única cosa que ha fet ha estat pujar-se els sous i disparar a màxims històrics el nombre d'assessors” mentre “creixen les llistes d'espera en sanitat i no resolen els problemes dels castellonencs"

Pujar