27 de novembre de 2020 27/11/20

El PPCS reforça l'estructura provincial per a “reactivar el territorio”

El PPCS reforça l'estructura provincial per a “reactivar el territorio” - (foto 1)
  • Susana Marquès i Vicente Pallarés, al costat de Marta Barrachina, s'encarregaran de l'organització territorial

El Partit Popular de la província de Castelló reforça la seua estructura provincial amb la incorporació de Susana Marquès i Vicente Pallarés en l'organigrama provincial. Tots dos, pròxims diputats provincials, seran, al costat de Marta Barrachina, els responsables territorials en la província de Castelló.

La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, ha assegurat que “tant Susana Marquès com Vicente Pallarés són persones molt treballadores i lleials a les idees i valors que defensa el Partit Popular”. “En el PPCS hem apostat per diputats que es dediquen al territori i que estiguen al servei dels alcaldes i regidors dels 135 municipis”.

“Estic convençuda -ha continuat- que la seua experiència al capdavant de les alcaldies dels seus municipis i l'arrelament a aquesta província enfortiran el projecte del PPCS per a sumar suports de cara al futur”.

Vicente-Ruiz ha assenyalat que “amb aquestes noves incorporacions no solament reforcem l'estructura del PPCS sinó que engeguem la maquinària des de ja per a recuperar el govern de la Diputació de Castelló dins de quatre anys”.

El Partit Popular té 64 alcaldies en la província de Castelló, amb 463 regidors i 64 alcaldes al servei de les necessitats dels castellonencs que “seran el dic de contenció del nacionalisme i el socialisme, que sempre que governen els ciutadans suportem més impostos, frenen la generació d'oportunitats, hi ha menys llibertat i més sectarisme i desocupació”.

Pujar