2 de desembre de 2020 2/12/20

PPCS: “Puig castiga a Castelló i abandona totes les inversions per a la província en el pressupost del Consell”

PPCS: “Puig castiga a Castelló i abandona totes les inversions per a la província en el pressupost del Consell” - (foto 1)
  • Barrachina: “És curiós que no tinguin diners per a Sanitat, Educació o Dependència però sí per a les empreses del hermanísimo de Ximo Puig”

El Partit Popular de Castelló ha lamentat avui el càstig que suposen els pressupostos de Puig i Oltra per a la província on s'abandonen els principals projectes pendents i, sobretot, incompleixen amb totes les promeses electorals de PSOE i Compromís ja que el gruix de les inversions es destina a pagar obres pendents, moltes d'elles construïdes en l'etapa del PP.

El diputat autonòmic, Miguel Barrachina, ha lamentat que “les úniques empreses que es beneficiaran enguany amb els pressupostos són les del clan familiar de Ximo Puig” ja que “van anunciar una baixada d'impostos per a les empreses de la Comunitat i no ho  han fet”. “És curiós que no tinguin diners per a sanitat o per a educació i dependència però sí que hi ha diners per a les empreses de la família de Ximo Puig”.

El responsable del PP considera, al mateix temps, que PSOE i Compromís han presentat uns pressupostos de ciència-ficció ja que “res del que inclouen ho executen després” i, damunt, “després ho retallen”. Aquests pressupostos ficticis no atenen les necessitats reals de la província de Castelló, tal com  ha lamentat el diputat autonòmic.

A més, el sectarisme de Puig fa que elimini les inversions per a municipis amb alcaldes del PP, com Onda, on deixa als veïns amb tot just 15.000 euros mentre que destina més d'un milió a Morella, malgrat les diferències de població.

La ministra de Justícia visita el laboratori de la corrupció de Puig

El PP també ha volgut preguntar a la ministra de Justícia, que visita avui la província, si avala les polítiques dutes a terme per Puig a la província, ja que ha convertit a Castelló en el laboratori de la corrupció socialista.

El PP ha recordat a la ministra que reforci a la Fiscalia davant els diversos escàndols i casos de corrupció que s'estan investigant a la província. No sols la causa del clan familiar del president de la Generalitat, sinó casos com el conegut com a ‘cas Axioma’ on està imputat el director general d'Urbanisme dins d'una trama de pagaments d'ajuntaments del PSOE a l'empresa de l'imputat García Nebot.

A això se li suma el fet que compten amb quatre alcaldes imputats a la província i que totes les condemnes per corrupció a la província la legislatura passada van ser a càrrecs i alcaldes del PSPV.

Pujar