26 de setembre de 2020 26/9/20

El PPCS lamenta les retallades en sanitat mentre el Consell “dispara la despesa en sous i assessors”

El PPCS lamenta les retallades en sanitat mentre el Consell “dispara la despesa en sous i assessors” - (foto 1)

    El Partit Popular de Castelló ha lamentat avui que “tots els dies ens hàgim de despertar amb noves retallades en matèria de sanitat a la província de Castelló”. Avui mateix s'ha sabut que la falta de pediatres està obligant a redistribuir les cartilles de pacients entre diferents àrees de salut. També avui s'ha conegut que la llista d'espera per a operar-se s'ha disparat fins als 103 dies, és a dir, s'ha duplicat en l'últim any.

    Un fet que se suma a la greu falta de personal als hospitals (que ja ha tingut conseqüències nefastes), el tancament del Banc de Sang, el desmantellament de l'hospital Provincial, l'eliminació d'especialitats, no posar en marxa els vehicles sanitaris…

    El coordinador general del PPCS, Luis Martínez, considera que “és escandalós que cada vegada que es fan públiques les llistes d'espera les xifres hagin augmentat” i ha advertit que “mentre es dispara el nombre de pacients que està a l'espera d'una cirurgia, el Consell s'ha anat de vacances”.

    “En l'única cosa en el que s'han donat pressa és a augmentar el nombre d'assessors i de sous públics fins a superar el rècord històric”, ha assenyalat el coordinador general del PPCS qui considera que “és urgent que el Consell es posi a treballar i s'activi plans per a recuperar la qualitat assistencial de la sanitat a la província de Castelló”.

    Pujar