elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PPCS elegeix per consens els diputats provincials per a defensar a Castelló

El PPCS elegeix per consens els diputats provincials per a defensar a Castelló - (foto 1)

  El Partit Popular de Castelló ja ha elegit per consens als diputats provincials que s'encarregaran de defensar a la província els pròxims quatre anys. Per a això, el PP de la província ha reunit per comarques i els onze diputats del PP que seran el contrapès contra el sectarisme de l'esquerra han estat triats per consens en totes les reunions comarcals.

  El president del PP a Castelló, Miguel Barrachina, ha explicat avui que “el PP exercirà una oposició responsable i constructiva en la qual es defensarà l'aposta que ha fet el president de la Diputació, Javier Moliner, contra la despoblació”. El president provincial ha posat en valor “l'immens llegat que la gestió brillant i eficaç que ha fet Moliner des de la Diputació deixa per a la província” i ha advertit que “mantenir aquesta aposta serà el treball que realitzaran els onze diputats del PP” en la institució provincial.

  Els onze diputats han estat triats per consens després d'haver mantingut set reunions comarcals, l'última d'elles el dijous a la nit a Vinaròs. Allí els representants populars han apostat per Andrés Martínez (Peníscola) com a diputat. A la comarca de Sant Mateu estarà representada per María Ángeles Pallarés (Canet lo Roig) i a la comarca Albocàsser compartiran dos anys cadascun David Vicente (La Torre d'en Besora) i Víctor Fabregat (Culla).

  Prèviament a la comarca de Viver es va apostar per Nieves Martínez (Xèrica) i a la comarca de Sogorb també compartiran dos anys cadascun Antonio Cases (Vall d’Almonesir) i Vicente Rodríguez (Altura).

  A la comarca de Castelló s'ha apostat com a diputats provincials per Vicente Pallarés (Sant Joan de Moró), Marta Barrachina (la Vall d'Alba), Susana Marqués (Benicàssim) i Vicent Sales (Castelló). Finalment, a la comarca de Nules s'ha acordat que siguin Elena Vicente-Ruiz (La Vall d'Uixó) i Salvador Aguilella (Onda).

  Barrachina ha destacat avui que “el treball dels diputats se centrarà en defensar a la província enfront del sectarisme de la Generalitat” i a lluitar “com a contrapès davant les polítiques que suposen un desmantellament del sistema sanitari de la província o del sectarisme en l'educació de la província”.

  El nou equip de diputats suposa, a més, una renovació interna del Partit Popular ja que el 70% dels diputats provincials s'han renovat dins de la constant aposta del PPCS i un equilibri territorial i representatiu de tots els municipis de la província, tant de l'interior com dels grans municipis de costa.

  Pujar