30 de setembre de 2020 30/9/20

El PPCS demana a Sánchez que "mantinga la reforma laboral que crea ocupació"

El PPCS demana a Sánchez que "mantinga la reforma laboral que crea ocupació" - (foto 1)

  El diputat nacional pel Partit Popular de la província de Castelló, Óscar Clavell, demana al Govern de Pedro Sánchez que no derogue la reforma laboral que crea ocupació. "En desembre va baixar l'atur en la província de Castelló gràcies a la reforma laboral impulsada pel govern del Partit Popular. Malgrat les crítiques del PSOE en aquell moment, el temps ens està donant la raó i la reforma laboral era bona per a la creació d'ocupació a Espanya".

  Per açò, el diputat nacional exigeix al Govern del PSOE que mantinga la reforma laboral que està donant bons resultats i que deixe d'amenaçar amb més pujades d'impostos.

  "Quan estem veient, en l'economia espanyola, signes inequívocs d'una desacceleració econòmica, el pitjor que pot fer el Govern és espantar amb pujar el preu del diésel i la quota dels autònoms perquè al final té les seues conseqüències negatives en la creació d'ocupació", ha explicat Clavell.

  Segons les dades del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, en la província de Castelló l'atur s'ha reduït en 2.218 persones respecte a l'any anterior, açò suposa un frenazo en la baixada de l'atur del 57% respecte al mes de desembre de 2017, quan la desocupació va baixar en 3.829 castellonenques.

  "Espanya necessita un govern estable i fiable, que no puge impostos i que impulse l'economia perquè se seguisca creant ocupació". Per a Clavell, "la reforma laboral ha demostrat que funciona, solament falta que el Govern de Pedro Sánchez no pose pedres en el camí i la creació d'ocupació seguisca el ritme d'anys anteriors".

  Pujar