4 de desembre de 2020 4/12/20

El PPCS defensa al sector taurí de Castelló enfront dels "atacs de la Generalitat"

El PPCS defensa al sector taurí de Castelló enfront dels "atacs de la Generalitat" - (foto 1)
  • El president del PP provincial, Miguel Barrachina, assisteix al passeig celebrat en la plaça de bous en defensa del sector taurí després de quedar exclosos pel Consell de les ajudes públiques

El president del Partit Popular de la província de Castelló, Miguel Barrachina, ha participat hui en el passeig organitzat per les associacions taurines de la Comunitat en defensa del sector taurí. L'acte ha servit per a escenificar el malestar dels afeccionats taurins davant els atacs de la Generalitat Valenciana i el Govern al sector sol per motius ideològics.

El president del PPCS ha explicat que “de manera deliberada i per motius ideològics, PSOE i Compromís han decidit excloure de les ajudes públiques del Consell a les ramaderies de bous braus” el que dificultarà molt el poder celebrar exhibicions taurines en pròximes temporades, en ofegar molt al Consell.

Miguel Barrachina ha destacat que “l'exclusió afecta a un sector que empra a milers de persones i que genera activitat econòmica en tota la província” i, a més, “realitza una gran labor ecològica”. A més, el president provincial ha recordat que la tradició taurina “també és cultura encara que a molts no els agrade”.

Pujar