1 de desembre de 2020 1/12/20

El PPCS aparcarà la campanya electoral per respectar la Setmana Santa a Castelló

El PPCS aparcarà la campanya electoral per respectar la Setmana Santa a Castelló - (foto 1)

    El Partit Popular de Castelló no celebrarà campanya electoral en els dies de Setmana Santa per respecte a les tradicions. Així ho ha anunciat avui el president del PPCS i candidat als Corts, Miguel Barrachina.

    “El Partit Popular de Castelló és el partit que més s'assembla a aquesta província i, com sempre, respectarem i defensarem les nostres tradicions”, ha manifestat Barrachina. El líder provincial ha advertit que “Castelló compta amb festes i tradicions que atreuen a milers de visitants, que tenen fins i tot la Declaració d'Interès Turístic Internacional i hem de respectar-les i defensar-les”.

    “Des del PP no anem a permetre que el PSOE i la coalició sanchista boicotegin una vegada més les tradicions d'Espanya, de la Comunitat i de Castelló com hem vist també amb altres tradicions al llarg dels últims anys”, ha assenyalat el número u del PP als Corts qui ha demanat que “deixin d'atacar a la nostra cultura i els nostres senyals d'identitat i se centrin en el que de debò importa als espanyols com l'ocupació i el creixement econòmic”.

    Barrachina ha assenyalat que “el PP som el partit de la llibertat, el partit que permet la creació d'ocupació i les oportunitats però, sobretot, som el partit del respecte i són dies en els quals no s'ha de barrejar el fervor amb una campanya política a la qual ens ha abocat l'esquerra”.

    Pujar